Alanya - Antalya Hava Durumu - 18 Eylül 2018

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporlarını açıkladı. Peki Alanya'da yarın hava durumu nasıl olacak?

İŞTE hava durumu ile ilgili son gelişmeler:

Alanya, Antalya bölgesinde ve civarında yarın hava sıcaklığının 33° derece civarında olması ve havanın Güneşli olması bekleniyor. Alanya, Antalya civarında yarın için nem oranının yüzde 36 olması ve rüzgar hızının ortalama 6.44 km/h şeklinde seyredeceği öngörülüyor.

18/09/2018, Salı günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 34° derece ve en düşük 25° derece şeklinde olması bekleniyor. Salı günü hava Güneşli olacak.

19/09/2018, Çarşamba günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 33° derece ve en düşük 24° derece şeklinde olması bekleniyor. Çarşamba günü hava Güneşli olacak.

20/09/2018, Perşembe günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 33° derece ve en düşük 24° derece şeklinde olması bekleniyor. Perşembe günü hava Güneşli olacak.

17 Eyl 2018 - 17:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber