Kayalıklarda bir kadının cansız bedenine ulaşıldı!

Antalya’da 30 metre yükseklikteki falezlerin denizle buluştuğu kayalık alanda genç bir kadının cesedi bulundu. Ceset, kimliği ve ölüm nedeni araştırılmak üzere otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

+7
Haber albümü için resme tıklayın

Antalya'da 30 metre yükseklikteki falezlerden kayalık alana düştüğü değerlendirilen genç bir kadına ait ceset bulundu. Polis ve itfaiye ekiplerinin güçlükle bota aldığı kadının cansız bedeni, kimliği ve ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Olay, saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi 1540 sokak üzerinde yer alan falezlerde yaşandı. Yaklaşık 30 metre yükseklikteki falezlerin denizle buluştuğu kayalık alanda bir kişinin hareketsiz halde yattığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve deniz polisi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, halat yardımıyla aşağı inerken, polis cesedin ilk belirlemelere göre genç bir kadına ait olduğunu belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin falezlerde çalışmasının ardından ceset deniz polisi ve itfaiye ekipleri tarafından ceset torbasına kondu. Falezlerdeki kayalık alandan bota alınmaya çalışılan cesedin taşınması esnasında polis ve itfaiye ekipleri zorluk yaşadı. Bota alınan ceset, otopsi çalışmalarının yapılması için Kaleiçi Yat Limanı’na oradan da kimlik tespiti ve ölüm nedeni araştırılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

30 Eki 2023 - 19:31 Antalya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber