'Yüreğimiz bir kez daha yandı'

EĞİTİM Bir-Sen Alanya Temsilcisi Hasan İlhan, Hakkari’de terör saldırısı sonrasında verilen 11 şehitle ilgili yaptığı açıklamada, “Yüreğimiz bir kez daha yandı” dedi.

Açıklamasında terörü lanetleyen Hasan İlhan, şu ifadeleri kullandı: “Son günlerde gemi azıya alan terör örgütü PKK, bu defa hain yüzünü Şemdinli’de gösterdi. Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nin Irak sınır kesiminde operasyon yapan askerlere bir grup terörist tarafından ateş açılması üzerine çıkan çatışmada 11 asker şehit olurken, 14 asker de yaralandı. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları lanetliyoruz. Yüzlerindeki maskenin düşecek olmasının telaşıyla son çırpınışlarını yapan taşeron terör örgütü mensupları ve yandaşları bundan sonra da arzuladıkları ortamı bu ülke sınırları içinde bulamayacaktır. Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutları kursaklarında kalacak ve asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararlılığa sahiptir. Eğitim-Bir-Sen olarak, kimden ve nereden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyor, saldırılarda hayatını kaybeden ve zalimce katledilen bu kirli oyunlara şahitlik eden canparelerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.”

#

21 Haz 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber