Yine dolmuşçu kavgası

BATI beldelerindeki dolmuşçu kavgasına bir yenisi daha eklendi. Türkler Fuğla Otobüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi minibüslerine gündüz saat 11.00 sıralarında bir gurup kişi gelerek taşlı sopalı saldırıda bulundu.

Türkler beldesi Aqua Resort otel yanında bekleyen minibüslere yapılan saldırıdan sonra İncekum Jandarma Karakolu’ndan ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yoğun güvenlik tedbirleri alındı. İncekum jandarma ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. ‘TURİST OLAN ARÇLARDA OLAY YAŞANIYOR’ Türkler Fuğla Otobüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkan vekili Cevdet Çavuşoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Görüldüğü gibi bu yıl üçüncü olayı yaşadık. Daha önceleri bizim minibüslerimize D-400 karayolundan yolcu aldırmıyorlardı. Akşamdan bu yana bu olayların yaşanacağını düşürerek ilçe jandarmaya bilgi verdiğimiz halde bu saldırı yapıldı. Yetkililerin bu soruna en kısa yoldan çözüm bulmalarını istiyorum. Turizmin göz bebeği Alanya’da araçlarda turist olduğu halde bu gibi olayların yaşanması esef verici bir olay.” "BATI BİRLİK SORUMLU" Çavuşoğlu, bu saldırırın arkasında Batı Birlik minibüsçülerinin olduğunu iddia ederek, “Batı Birlik tarafından ‘Biz 126 kişiyiz siz ise 16 kişisiniz. Biz sizi döveriz, keseriz’ gibi tehditlerle rahatsız ediliyoruz. Bugün, bu saldırıyı yapanların plakaları elimizde. Kişileri ve şahısları tanıyoruz. Bundan üç gün önce de Türkler kasabasındaki durakları basarak minibüsçülerimizi tehdit ettiler. Belediye tarafından bize gösterilen duraklarımızı işgal ettiler. Bugün bunun yaşanacağını bildiğimizden ilgili kurumları aradık ama yine de saldırıya uğradık. Bir şoförümüzün kollarını kırdılar. Buradan yetkililere sesleniyorum bir an önce bu sorunu çözmelerini istiyorum” dedi.

#

24 May 2012 - 00:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber