Vakıftan 47. ev

Ayni, nakdi, gıda ve yakacak yardımları ile ihtiyaç sahibi yardıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürmeye devem eden Gazipaşa SYDV, sağlıksız koşullarda yaşadıklarını tespit ettiği vatandaşları ev sahibi yapıyor

GAZİPAŞA Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça, barınma projeleri kapsamında 47. evin inşaatının da tamamlandığını bildirdi. SYDV Müdürü Büyükakça, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak mevcut evlerinin insan sağlığı açısından risk teşkil ettiği tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için hazırlanan kaynak talepleri neticesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından bugüne kadar toplamda 176 vatandaşımız için ev yapım ve onarımlarında kullanılmak üzere 2 milyon 312 bin 989,54 TL ödenek tahsisi yapıldı. Şu ana kadar 47 vatandaşımızın yeni ev yapımı ile 113 vatandaşımızın evlerinin tadilatı(çatı yapımı, kapı-pencere, sıva vb.) çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan bu çalışmalar neticesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kaynak tahsisi yapılan 176 vatandaşımız sağlıklı bir yuvaya kavuşturulmuştur. Vatandaşlar, sağlıksız koşullarda yaşamak zorunda kaldıkları evlerini yenileyerek kendilerine teslim eden Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ve SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça ile tüm vakıf çalışanlarına teşekkür etti. (Haber Merkezi)

07 Haz 2017 - 22:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber