Umre sezonu başlıyor

ALANYA Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar dün yazılı bir basın bildirisi yayınladı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2010 yılı umre kayıtlarının başladığını söyleyen Başpınar, 2010 yılı umre organizasyonları hakkında bilgi verdi.

- Kübra DUMAN Başpınar, “7, 10 ve 14, 20 ve 26 günlük umre seyahatlerinin maliyetleri konaklanacak otelin kalitesine, umre süresine ve kişi sayısına göre değişiklik gösteriyor. Normal tip 20 günlük umre için 2 kişilik oda fiyatı 995 Euro, 14 günlük ekonomik umre tipi için 2 kişilik oda fiyatı 770 Euro, 26 günlük ekonomik tip umre için 2 kişilik oda fiyatı 930 Euro olarak belirlenmiştir. Umre paketleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 513 12 33 numaralı telefonla bize ulaşabilir ya da İlçe Müftülüğümüze gelerek bilgi alabilir. Umre kaydı yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın 2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi, bir yıl süreli pasaport, 3 adet vesikalık fotoğraf, evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi, 45 yaşından küçük bayanlar yalnız gidecek ise birinci derece yakınından noter tasdikli izin belgesi ve kişinin tercih ettiği umre paketinin bedelini ilgili bankaya yatırdığına dair banka dekontunu bize getirmeleri gerekiyor” dedi.

#

30 Oca 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber