Ufuk'un SBS gururu

ÖZEL Ufuk Koleji, Alanya'daki 115 okul arasında ve 8. sınıf SBS yerleştirme puan ortalamasında Alanya birincisi oldu.

- Kübra DUMAN
Alanya Özel Ufuk İlköğretim Okulu Müdürü Emrullah Rüzgar, yaptığı basın açıklamasında, yerleştirme puan ortalamasında da ilçe birincisi olduklarını bildirdi. 8. sınıf SBS sonuçlarına göre iki Türkiye birincisi çıkaran Ufuk Koleji, Alanya'daki 115 okul arasında ve 8. sınıf SBS yerleştirme puan ortalamasında da Alanya birinci olarak kitlesel başarıda da kendini gösterdi. Okul Müdürü Emrullah Rüzgar, başarılara, bu hafta açıklanacak olan 6. ve 7. sınıflarda da yeni Türkiye birinciliklerinin ekleneceğini beklediğini söyledi. Rüzgar, "Bireysel başarılara Alanya'yı alıştıran Ufuk Koleji, kitlesel başarıda da ön planda olmaya devam ediyor. Yıl içinde sosyal, kültürel ve spor alanlarında birçok başarıya imza attı. Bu başarılar genç, dinamik ve tecrübeli bir eğitim kadrosuyla gerçekleşiyor" dedi. ANAFEN'DEN 7 TÜRKİYE BİRİNCİSİ Özel Turgut Reis Dershanesi Anafen Şubesi Müdürü Özkan Özbak, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) 6 ve 7'nci sınıflarda 7 Türkiye birincisi çıkarttıklarını söyledi. 6 Haziran 2010 tarihinde yapılan 7'nci sınıf ve 21 Haziran 2010 tarihinde yapılan 6'ncı sınıf SBS sonuçlarının açıklandığını kaydeden Özbak, her iki sınıftan da sınava 1 milyon kişinin katıldığını belirtti. Sınav sonuçlarına göre 6'ncı sınıflarda 415, 7'nci sınıflarda 506 öğrencinin 500 tam puan aldığını anlatan Özbak, "8'inci sınıf SBS'de 3 öğrencimiz Türkiye birincisi, 6'ncı sınıf ve 7'nci sınıf SBS'de 7 öğrencimiz Türkiye birincisi olmuştur" dedi. 8'inci sınıf yerleştirme sonuçları hakkında da bilgi veren Özbak, 25 öğrencinin Fen Lisesi, 2 öğrencinin Sosyal Bilimler Lisesi, 19 öğrencinin Anadolu Öğretmen Lisesi ve 110 öğrencinin Anadolu Lisesini kazandığını bildirdi. Özbak, öğrencilerin başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

#

04 Ağu 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber