TÜSİAD'dan ilk açıklama

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen canlı bomba saldırısıyla ilgili TÜSİAD yazılı açıklama yaptı

İSTANBUL Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen canlı bomba saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yapan TÜSİAD, şu ifadeleri kullandı: 
HAİN TERÖR SALDIRISINI ŞİDDETLE KINIYORUZ 
"Terör bir kez daha cani bir eylem gerçekleştirdi, dün gece İstanbul Atatürk Havaalanı'nda masum insanlar bu alçak saldırıda yaşamlarını yitirdi. Bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerinin ve yakınlarının acısını en derinden paylaşıyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Son dönemde üzülerek şahit olduğumuz tüm insanlık dışı saldırılar gibi, bu saldırı da, ülkemizin ve uluslararası toplumun huzurunu, demokratik ve açık toplum düzenini hedef almıştır. 
TERÖRLE KÜRESEL ÖLÇEK MÜCADELE İHTİYACI BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI
Ülkemizin doğrudan kalbine yöneltilmiş bu hain saldırı, terörle küresel ölçekte topyekûn mücadele ihtiyacının önemini ve aciliyetini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. 
Bu çerçevede, terörün nereden geldiğinden ve yönteminden bağımsız olarak, terörle mücadelede ve teröre kaynaklık eden sorunların çözümünde bölgesel ve uluslararası çabaların ve işbirliğinin kararlı bir şekilde artmasını bekliyoruz. Şiddet ve teröre karşı toplumumuzun tüm kesimlerinin gösterdiği duyarlılık ve ortak irade, terörle mücadelede Türkiye'nin en büyük varlığı olmaya devam edecektir"

29 Haz 2016 - 12:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber