Turnuvada dostluk kazandı

ALMANYA Alanya Futbol Akademisi’nin düzenlediği Marka Oto Servisler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Turnuvaya 9 otomobil servisi katılırken, Turnuvayı Renault Göçmentürk kazandı. Uğur Yıldırım'ın antrenörlüğünde gerçekleşen maçta Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir ve Alanyaspor Sportif Direktörü Haydar Durusoy da izleyiciler arasında yer aldı. Turnuvada Renault Göçmentürk birinci, Citroen Zorbaz ikinci, Hyundai üçüncü, Wolkswagen dördüncülüğü elde etti. Müsabakalar sonunda Başkan Özdemir şunları söyledi: "Turnuvada birinci olan ve ayrıca bir Tosmur markası olan Renault Göçmentürk'ü tebrik ediyorum. Beldemizde yapılan bu etkinliğin en iyi şekilde gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bugüne kadar yapılan etkinlikler barış, kardeşlik ve centilmenlik içerisinde geçti. Millet olarak barışa ve kardeşliğe önem verdiğimizi, böyle güzel organizasyonlarla bir kez daha vurguladık.” Turnuva boyunca en centilmen servis olan Çağrıcı Servisi’ni tebrik eden Antrenör Yıldırım, “Alanya’da ilk kez başlattığımız bu güzel organizasyonu ilerleyen yıllarda devam ettirip geleneksel hale getireceğiz. Belediye olarak her türlü faaliyet ve organizasyonların destekçisi ve takipçisi olan Başkanımız Musa Özdemir'e teşekkür ediyor, turnuvaya katılan  Wolkswagen, Hyundai, Fiat, Renault, Isuzu, Citroen King Auto, Çağrıcı ve Nissan firmalarını tebrik ediyorum” dedi.

#

18 Nis 2012 - 00:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber