TSK açıkladı! 10 hedef imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve  Gara bölgelerine düzenlenen hava harekatında bölücü terör örgütüne ait,  aralarında sığınak ve malzeme deposunun da bulunduğu 10 hedef imha edildi

ASKERİ kaynaklardan alınan bilgiye göre, Hava Kuvvetleri  Komutanlığınca dün 19.02-20.22 saatlerinde Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Gara  bölgelerine hava harekatı düzenlendi.  Jetler bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan, aralarında barınak,  sığınak ve malzeme deposunun bulunduğu 10 hedefi imha etti. Harekatın ardından uçakların üslerine emniyetle döndüğü belirtildi.

28 Eyl 2016 - 11:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber