Tepki çeken Gölcük Müftüsü'nden yeni açıklama

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ile büyük tepki çeken ve hakkında soruşturma başlatılan Gölcük Müftüsü Yazıcı yeni bir açıklama yaptı. Yazıcı, yanlış anlaşıldığını savundu

KOCAELİ'NİN Gölcük İlçesi Müftüsü Mehmet Yazıcı’nın, Facebook hesabından ’Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana’ şeklindeki paylaşımı yoğun tepkilere yol açarken, Diyanet İşleri Başkanlığı soruşturma başlattı. Müftü Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, paylaşımının başkalarının yaşam tarzına saldırı gibi anlaşılmış olmasından üzüntü duyduğunu belirtti.

Müftü Yazıcı ise bugün Facebook hesabından açıklamada bulunarak, yanlış anlaşıldığını belirtti. Müftü Yazıcı’nın açıklaması şöyle:

"Almış olduğum bir ürünün aynısını yarı fiyatına internette bulup ’teşhir malıdır’ notunu gördükten sonra paylaştığım bir cümlenin başkalarının yaşam tarzına saldırı gibi anlaşılmış olmasından dolayı çok üzgünüm, bu konudaki tavrım çevrem tarafından bilinmektedir. Asla öyle bir kastım olmamıştır. Kamuoyuna duyurulur."

22 Eyl 2017 - 17:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber