Suriye sınırında hareketli dakikalar

Kilis'in Elbeyli ilçesinin karşısındaki Suriye'nin Çobanbey kasabası kırsalından çok sayıda yaralı, zırhlı personel taşıyıcılarla getirildiği sınır hattında ambulanslara bindirilerek, sınırın Türkiye tarafına taşındı

FIRAT Kalkanı operasyonu 14. gününde devam ederken, çatışmaların şiddetlendiği belirtiliyor. Kilis'in Elbeyli ilçesinden Suriye'ye açılan ikinci noktadan zırhlı personel taşıyıcılarla yaralılar Türkiye sınırına kadar getirilirken, burada ambulanslara alınarak Türkiye tarafındaki hastanelere getiriliyor. Sınır hattına çok sayıda ambulans gönderilerek sınırda bekletiliyor. Çobanbey kırsalında çatışmaların şiddetlendiği ve bu çatışmalarda yaralananların Türkiye'ye taşındığı ileri sürüldü.
Sınır hattında askeri helikopterin de keşif uçuşu yaptığı görüldü.

06 Eyl 2016 - 18:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber