Şüphesi olanlara davet

ALANYA Kaymakamlığı, Alanya Rotary Kulübü ve Alanya Devlet Hastanesi'nin işbirliğiyle 25 Şubat'ta saat 13.00'de 'Erken Tanı Hayat Kurtarır' konulu seminer düzenlenecek.

- Erkan UYSAL
Alanya Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirileceği belirtilen seminerin ilerleyen tarihlerde tekrarlanacağı ifade edildi. Alanya Rotary Kulübü Başkanı Aydın Uçuk, yapılan seminerlerin sadece bilgilendirmeyi amaçlamadığını vurgulayarak, seminerin uygulamaları ve taramaları da kapsadığını aktardı. Uçuk, "Şüphesi olan hastalar Devlet Hastanesi'ne başvurarak, gerekli hizmeti alacaklar. Bu hizmet karşılığı ister sosyal güvencesi olsun, ister olmasın Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün de destekleriyle hiçbir ücret ödemeyecekler. Bu seminerde röntgenden patolojik bulgulara kadar muayene, tarama ve değerlendirmeler yapılacak" dedi.

#

23 Şub 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber