Sulama Birliği araç aldı

Alanya Sulama Birliği'ne kazandırılan 61 bin TL değerindeki araç, düzenlenen törenle teslim edildi

 OBA beldesi, Sarıkadıoğlu Caddesi, Eğriköprü üzerinde bulunan Cikcilli Sulama Pompası'ndaki araç teslim törenine Alanya Sulama Birliği Başkanı Adem Murat Yücel, Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin, Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk ve Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu ile çok sayıda kişi katıldı. Törende önce dua edildi, ardından kurban kesildi. Yücel, birliğe kazandırılan aracın 61 bin TL'ye alındığını söyledi. Yücel, "Meclis üyelerimizle, birlik müdürlerimizle ve DSİ'den gelen bölge temsilcilerimizle birlikte hem yeni ofisimizin kullanım şeklini gördük, hem de bir aracımızın teslimini yaptık. Bölge halkına yerinde hizmeti kolaylaştırmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

14 Kas 2013 - 22:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber