Son dakika... Erdoğan: Gereken cevap verildi

İstanbul'daki metro açılışında konuşan Cumhurbaşkanı, "Birileri hala ne yaptınız ki diyor. Dün akşam bunlara parlamento gereken cevabı verdi. Millet, referandumda nihai kararı verecek, Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır" dedi

İSTANBULKadıköy-Kartal metro hattında Taşvantepe'ye uzanan üç istasyonun açılışı gerçekleştiriliyor. TBMM'de gece saatlerinde alınan referandum kararı sonrası ilk değerlendirmesini yapan CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Açılışını yaptığımız 400 trilyonluk yatırımla, İstanbul'daki toplam raylı sistem uzunluğu 150 kilometreye ulaşmış oluyor. İstanbul genelinde halen yapımı devam eden raylı sistemlerin uzunluğu ise, 194 kilometreyi buluyor. Çok yakında mevcut hat uzunluğunu iki katından fazla artırıyoruz. Birileri hala ne yaptınız ki diyor. Dün akşam bunlara parlamento gereken cevabı verdi. Millet, referandumda nihai kararı verecek. Nihai kararla birlikte, Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır." Cumhurbaşkanı, mecliste idam verilmesi halinde imzalayacağını bir kez daha ilan etti: "İstedikleri kadar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırsınlar, istedikleri kadar AK Parti binalarımıza saldırsınlar. Bunlarla bir yere varmak mümkün değil. Bizler bu yola her şeyimizi koyduk. Şu anda bir referandum süreci içindeyiz. Bunun ardırdanda sizin bu talebiniz (idam) önüme geldiğinde ben bunu onaylarım. Hans ne der, George ne der beni ilgilendirmez. Bu manzara güçlü Türkiye manzarasıdır, bu manzara yeni Türkiye'nin doğuşu manzarasıdır."

21 Oca 2017 - 15:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber