Son dakika: Bu gece itibariyle Instagram ve Facebook kapatılıyor

Instagram ve Facebook kapatılıyor! Birbiriyle ortak olan Facebook ve Instagram'da yaş sınırı geliyor.

ORTAK bir şirkete bağlı olan Instagram ve Facebook kapatılıyor. Bu ani kıyım kararı önce şok etkisi yaratsa da, açıklamalarda sonrası bu kapatılma hedefinin çocuklar üzerine olduğu anlaşıldı. Peki Facebook ve Instagram'da neler olacak?

Facebook ve Instagram, 13 yaşnı altında tespit ettiği kullanıcılarının hesaplarını daha aktif bir biçimde kapatma kararı aldı. Yasal olarak 13 yaşın altındaki kullanıcılara izin verilmese de uygulamada sadece mahkemeye veya soruşturmaya konu olduğu taktirde hesaplar incelemeye alınıyordu.

KİMLİK İSTENECEK; Kapatılan hesapları geri almak için kullanıcıların devlet tarafından verilmiş bir fotoğraflı kimlik kartı ile 13 yaşından büyük olduklarını ispat etmelerini isteyecek.

20 Tem 2018 - 23:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber