Söğüt Yaylası’na hayırsever camisi

DEMİRTAŞ beldesine bağlı Söğüt Yaylası’nda cami açıldı. Hayırsever Akman Ailesi tarafından merhum Halil Hayri Akman adına yaptırılan caminin açılışına çok sayıda siyasi ve vatandaş katıldı.

- Ahmet AKAR
 31 Temmuz Cumartesi günü yapılan cami açılışına Demirtaş Belediye Başkanı Mustafa Aras, Akman Ailesi ve birçok davetli iştirak etti. Başkan Aras tarafından hayırsever Akman Ailesi adına Nermiye Akman ve cami yapımında emeği geçenlere birer teşekkür plaketi verildi. Caminin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Mustafa Aras ve merhum Halil Hayri Akman’ın oğulları dualar eşliğinde kesti. Açılışı yapılan camide topluca öğle namazı kılındıktan sonra davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

#

03 Ağu 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber