PKK/KCK terör örgütü üyelerine operasyon

Terör örgütü PKK/KCK terör örgütü ile ilgili bağlantılı olan 6 kişinin adresine operasyon düzenlendi

TERÖR örgütü PKK/KCK tarafından ülke genelinde kamu düzenini bozmak, toplumsal infial uyandırarak halkı korku ve paniğe sevk etmek, güvenlik güçlerinin ve devlet yönetiminin güvenilirliğini ve imajını zedelemek adına yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Kurban Bayramı'nda halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş, eğlence ve miting alanlarına sızarak canlı bomba, araçlı saldırı ve fedai eylemlere tevessül edebilecekleri değerlendirilen şahısların yakalanması amacıyla Türkiye genelinde operasyon düzenlendi.
Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör içerikli araması bulunan şahısların adresine operasyon düzenlendi. Adıyaman il merkezinde 5, merkeze bağlı köylerde 1 olmak üzere toplam 6 kişinin adresine operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile gerçekleştirilen operasyonda şahıslar adreslerinde bulunamadı.

29 Ağu 2017 - 12:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber