PKK'lıların hevesleri kursaklarında kaldı

Mardin’in Dargeçit ilçesinde ihbar üzerine tespit edilen bomba yüklü araç, kontrollü bir şekilde patlatıldı

EDİNİLEN

bilgilere göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Dargeçit ilçesinde bomba yüklü bir kamyonetin seyir halinde olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Güvenlik güçleri, takibe aldıkları aracı Bahçebaşı Mahallesi Seyit Ahmet Sokak’ta terk edilmiş halde buldu. Araçta incelemelerde bulunan polis, kasasında bidonlar içerisinde yaklaşık 300 kilogram patlayıcı olduğunu belirledi. Bunun üzerine geniş güvenlik önlemleri oluşturarak, çevredeki ev ve işyerlerini boşaltan polis, kamyoneti kontrollü bir şekilde infilak ettirdi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, çevredeki bazı evler zarar gördü. Patlamanın şiddeti nedeniyle yolda yaklaşık bir metre derinliğinde ve iki metre genişliğinde çukur da oluştu.

Bombanın patlatılma anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

23 Kas 2015 - 12:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber