Otomobil otobüs durağına daldı: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul Maltepe'de aşırı hızlı ilerleyen otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince önce önündeki araca çarptı daha sonra yolcuların otobüs beklediği durağa daldı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı

KAZA, gece saat 23.30 sıralarında D-100 KarayoluAnkara istikameti Maltepe-Altıntepe mevkiinde gerçekleşti. İddiaya göre, ismi henüz tespit edilemeyen 34 EH 7550 plakalı otomobilin sürücüsü aşırı hız sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önünde seyreden 34 ZG 44O7 plakalı araca çarptı, daha sonra ise Altıntepe otobüs durağına daldı.Bu sırada otomobil durakta otobüs bekleyen Fatma Yıldırım (34) isimli kadına çarptı. Kaza sonrası sürücü olay yerinden kaçarken yanında bulunan arkadaşı ise araçta sıkıştı. Kazayı gören başka sürücüler hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilin altında kalan ve yoldan geçen diğer sürücülerin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Fatma Yıldırım ile diğer yaralıyı Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Fatma Yıldırım tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Kazayı gören bir görgü tanığı, "Bu araç hızla geliyor. Makas atarken önündeki araca sağ tarafından çarparak bariyerlere vuruyor. Oradan döne döne gelerek otobüs durağına dalıyor ve bir bayanı altına alıyor. Araçta sıkışanları vatandaşlar çıkarıyor bizde o arada kadınla uğraşırken araçtakiler kaçmış. Ama daha sonra bir tanesi dönerek ambulansa bindi. Araç şoförü ise ortada yok" dedi.Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

11 Tem 2017 - 07:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber