Olgun: Mesele yanlışlıktan dönülmesi

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, arkadaşımız Mediha Olgun'u tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde ziyaret etti. Olgun, “Burada ne kadar kaldığım ya da kalacağım değil mesele. Mesele isminin FETÖ ile anılması yanlışlığından dönülmesi” dedi

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, 116 gündür tutuklu bulunan sozcu.com.tr çalışanı Mediha Olgun’u tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti. Adıgüzel, Olgun’un oğlu Arda Karaca’yı düşündüğünü söyledi.

Olgun, Adıgüzel’e şunları iletti: “Burada ne kadar kaldığım ya da kalacağım değil mesele. Mesele isminin FETÖ ile anılması yanlışlığından dönülmesi. Soruşturma elbette yapılabilir. Yapılsın. Ama sırf uzun süre içeride kaldım ya da kalıyorum diye bir şekilde iddianameye konulmam asıl büyük haksızlık olacaktır. Tahliyemi ve yanlışlığın düzeltilmesini istiyorum. Adalete ve yüce yargımıza inanıyorum.”

19 Eyl 2017 - 17:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber