ÖHEP’te şehitler anıldı

ÖZEL Hamdullah Emin Paşa Koleji (ÖHEP) Okulları’nda Çanakkale Zaferi kutlandı. Çanakkale Savaşı şehitleri; şiirler, türküler, canlandırmalarla anıldı.

Duygu yüklü geçen program günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla başladı. ‘Çanakkale Zaferi’ konulu resim yarışmasında başarılı olan öğrenciler ödüllerini aldılar. Savaş esnasında yaşananları, askere alınacak gençlerin cesur ve onurlu duruşlarını ve anaların yanık ama gururlu yüreklerini konu alan canlandırmalar büyük alkış aldı. Ardından sahne alan oratoryo büyük beğeni topladı. Program içinde öğretmenlerin seslendirdiği şiirler ve öğrencilerin seslendirdiği Çanakkale türküleri ile o günlere dönen izleyiciler gözyaşlarını tutamadı.

#

19 Mar 2013 - 00:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber