Öğrencilerden anlamlı yardım

ALANYA Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmen ve öğrencileri Demirtaş Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na yardım kampanyası düzenledi. Alanya Anadolu Lisesi'nden hareket eden 100 kişilik öğrenci grubu, Demirtaş’a giderek öğrencilerle buluştu.

- Kübra DUMAN
Buluşmada Alanya Anadolu Lisesi Müzik Grubu öğrencileri konser verdi. İki aylık çalışmayla öğrenci velilerinin de katılımıyla toplanan kırtasiye, giyim, ayakkabı ve okul çantasından oluşan yardım kolileri öğrencilere dağıtılmak üzere Demirtaş Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na teslim edildi. Kulüp rehber öğretmenleri Hacı Mehmet Altuntaş, Serap Türün ve Şebnem Yıldız yaptıkları faaliyetin çok anlamlı olduğunu belirttiler. Bu faaliyetle öğrencilere yardımlaşmanın öneminin hatırlatıldığını da ilettiler.

#

22 Oca 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber