"O KARA GECEYİ UNUTMAYACAĞIM"

ALANYA'DA 2 Aralık gecesi, kan davası nedeniyle kardeşi Ercan Çelik'i kaybeden kendisi ise vücuduna aldığı 26 bıçak darbesi sonucu ağır yaralanan Deniz Çelik yaşanan olay sonrası ilk kez konuştu. Olayı kısa sürede aydınlatan Alanya Emniyeti ve kendisine destek olan okul yönetimi ile arkadaşlarına teşekkür etti.

Uğradıkları bıçaklı saldırıda  kardeşi  Ercan Çelik'i kaybeden, kendisi ise aldığı 26 bıçak darbesine rağmen ağır yaralı olarak kurtulan ve 5 gün kaldığı yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından güvenlik amaçlı Ankara'da özel bir hastaneye sevk edildi. Deniz Çelik 4 gün de burada tedavi gördü ve 9 gün sonra taburcu edildi. Yaşadıklarını unutmakta halen zorlandığını ve sürekli o gecenin gözünün önüne geldiğini belirten Deniz Çelik , " Yaşadıklarım gözümün önünden hiç gitmiyor. Sürekli o gece aklımda, kardeşimin  kanlar içinde yerdeki halini  hatırlıyorum ve o anı unutamıyorum " dedi. Kardeşinin  öldüğünü ise hastaneden çıktığında, yani 9 gün sonra öğrendiğini belirten Deniz Çelik, " En acısı da kardeşimin öldüğü, bana taburcu olduğumda söylendi. Hastaneden çıktığımda aklımdaki tek şey kardeşimi görmekti, ancak mezarını ziyaret etmek varmış kaderde"  dedi. Aradan geçen aylar sonrası yeni yeni sosyal hayata döndüğünü belirten Çelik, "Ben halen üniversite öğrenimimi sürdürüyorum. Bu olaylar sonrası en büyük destekçim başta ailem olmak üzere, okul arkadaşlarım ve okul yönetimi oldu. Beni bir an olsun yalnız bırakmadılar ve her an benimle oldular. Yaşanan bütün olayları kısa sürede derleyip, olayı açığa çıkartarak zanlıları yakalayan Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine ise ailemle birlikte minnettarım" dedi. Kardeşini kaybettiğini ancak suçluların şu an adalet karşısında ceza alacakları günü beklediklerini belirten Çelik, hayatın devam ettiğini, ağabeyi ve o kara geceyi asla unutmayacağını söyleyerek " O kara gece aklımdan hiç silinmeyecek, ancak hayat devam ediyor. Ailemle yeni bir hayat kurup yaşam savaşı vermeye devam edeceğiz" dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, Alanya'nın Cumhuriyet Mahallesinde 1 Aralık gecesi yaşandı. Ercan ile Deniz Çelik kardeşler, parkta yüzleri maskeli bir grubun bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Ercan Çelik, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti, Deniz Çelik ise yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.Olayın ardından Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlılar M.Ş.B, M.B ile olaya yardımcı olan Gürcistan uyruklu kadın R.B'yi İstanbul'da, R.T'yi de Diyarbakır'da gözaltına aldı.

#

08 Nis 2013 - 18:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber