NTO Başkanı Özyurt’tan OHAL’e destek

Gaziantep’in Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Mehmet Özyurt, Milli Güvenlik Kurulu’nun tavsiye kararı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu’nda alınan Olağanüstü Hal uygulamasına destek verdi

OHAL kararının iş dünyasını da olumlu etkileyeceğini belirten Özyurt, "Ülkemizin ve milletimizin huzurunun ve güvenliğinin sağlanması için alınan OHAL kararı içerisinde bulunduğumuz bu olağanüstü durumun bertaraf edilmesi için önemli bir karardır" dedi 
Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, yaptığı yazılı açıklamada 15 Temmuz’da Türkiye’nin birlik ve beraberliği ile demokrasisine yönelik gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım ve Türk milletinin dirayetli duruşu ile önlendiğini ifade etti. İçerisinde bulunulan olağanüstü durumun huzur içerisinde aşılabilmesinde OHAL uygulamasının önemli olacağına dikkat çeken Özyurt, Nizip Ticaret Odası olarak MGK ve Bakanlar Kurulu kararını desteklediklerini ifade etti. Özyurt, meydanlarında boş bırakılmayacağını ve demokrasi nöbetine devam edileceğini ifade ederek, "Ülkemizi ve milletimizi tehdit eden unsurların tamamı temizlenene kadar milletimizle birlikte meydanları boş bırakmayacağız, iş dünyamızdaki işleyişimizi sürdürürken geceleri demokrasi nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

21 Tem 2016 - 13:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber