MHP'den Sinan Oğan açıklaması

MHP Genel Merkezi Basın Birimi, ihraç edilen Sinan Oğan'ın mahkeme kararıyla kesin olarak MHP üyeliğine döndüğü haberleri üzerine yazılı açıklama yaptı

AÇIKLAMALARDA, "Sinan Oğan'ın açmış olduğu dava kabul edilmiştir. Ancak bu karar kesin değildir, temyiz edilebilir bir karardır. Mahkemece dava dosyası tekemmül etmeden ilk duruşmada 'jet' karar verilmesiyse rastlanır bir olay değildir. Dava dosyasına ilgi duyan onlarca yargı görevlisinin gayretleri ve kimlikleri tarafımızca bilinmektedir" denildi.

MHP Genel Merkezi Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklama şöyle;  "Bazı medya organlarında, partimizden ihraç edilen Sinan Oğan'ın mahkeme kararıyla kesin olarak MHP üyeliğine döndüğü şeklinde haber ve yorumlara yer verilmiştir. Söz konusu haber ve yorumlarda bazı gerçeklerin göz ardı edildiği ve meselenin maksatlı olarak rayından çıkarıldığı gözlemlenmektedir. Bu itibarla aşağıdaki hususların kamuoyuyla paylaşılmasında ve konuyla ilgili aşağıdaki gerçeklerin hatırlatılmasında yarar bulunmaktadır: Sinan Oğan'ın açmış olduğu dava kabul edilmiştir. Ancak bu karar kesin değildir, temyiz edilebilir bir karardır. Sinan Oğan'ın açtığı davada mahkemenin; seçimin hemen ertesinde 2 Kasım 2015 tarihini duruşma günü olarak belirlemesi, tesadüfi değildir.   

Mahkemece dava dosyası tekemmül etmeden ilk duruşmada 'jet' karar verilmesiyse rastlanır bir olay değildir. Dava dosyasına ilgi duyan onlarca yargı görevlisinin gayretleri ve kimlikleri tarafımızca bilinmektedir" denildi.

03 Kas 2015 - 15:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber