Meral Akşener’den çok sert FETÖ yanıtı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın kendisi hakkında "FETÖ'cü" dediğini belirten Meral Akşener "Kim ‘Meral Akşener FETÖ’cü’ diyorsa kendisi ya da eşi ya da kızı ya da damadı üst düzey FETÖ’cüdür. Kendisi de kriptodur.” dedi

YENİ parti çalışmalarını sürdüren Meral Akşener, Fox Tv'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk oldu.  Akşener kurma hazırlığı süren partisi ve gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.Hakkında başlatılan “FETÖ'cü” iddialarına da değinen Meral Akşener “Ölmüş anama, torunuma sövülüyor. Sayın Cumhurbaşkanıma çağrımdır. Ben bir tursunol kağıdıyım. Kim ‘Meral Akşener FETÖ'cü' diyorsa kendisi ya da eşi ya da kızı ya da damadı üst düzey FETÖ'cüdür. Kendisi de kriptodur.” dedi.

İSMAİL KAHRAMAN VURGUSU

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın kendisi için “FETÖ’cü” dediğini belirten Akşener “Sayın Cumhurbaşkanı bu mücadeleyi yapamıyor. FETÖ'yü ben temizleyeceğim” diye konuştu. Akşener sözlerini şöyle sürdürdü “Gitsinler İzmit'in Gündoğdu köyüne. Bırakın ailemi, köyümde FETÖ'cü yok benim. Hodri meydan. Kim bu kadar iddialı söyleyebilir. Kaçacak derler diye pasaport bile almadım”

19 Eyl 2017 - 15:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber