'Medya sınıfta kaldı'

CHP lideri Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuşuyor.

Kılıçdaroğlu, "Taksim Meydanı'ndaki olayları CHP yaptı. Hayır. BU ancak dar kafalıların düşüncesi. O kadar cop, gaz bombasından sonra o gençler ellerine çöp poşetlerini ellerine aldılar çöp topladılar. Bu gençlerin alınlarından öpülmez mi? Bir ülkenin Başbakan'ı demokrasiyi çok bilmeli. Demokrasi karşıt fikirlere saygı duyöak. Onları ifade edilmesine imkan hazırlamaktır. Medyanın sesinin kısıtlarsanız toplumun sesini kısıtlarsanız. Son olaylarda medya sınıfta kaldı. Son olaylarda yaşananları vatandaşlar bir, ikiş TV kanalından ya da yurt dışından yayın yapan TV kanalından öğrendiler. Medyayı eleştirmek ayrı, medya çalışanını eleştirmek ayrı. 

04 Haz 2013 - 13:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber