Kuzey Alanya harıl harıl

Çevreyolu ile Kuzey Alanya arasındaki trafik yoğunluğunu dikkate alan Başkan Sipahioğlu, bölge ulaşımını rahatlatacak yeni bir çalışma daha başlattı

ÇEVREYOLU üzeri, Telekom Kavşağı’ndan 30 metreli yola bağlanacak yeni bağlantı yolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Telekom Kavşağı ile 30 metreli yol arasında önemli bir çalışmaya başladıklarını söyledi. Sugözü ve Tepe mahalleleri arasında ulaşımı rahatlatacak 20 metre genişliğindeki imar yolundan sonra yeni ulaşım planı kapsamında çevreyolu, Telekom Kavşağı’ndan 30 metreli yola bağlantı yolu ve kavşak genişletme çalışmalarına başlandı.

KUZEY ALANYA'YA TRANSİT YOL

Sipahioğlu, Telekom Kavşağı’ndan başlayacak bağlantı yolu çalışması ile Kuzey Alanya’ya transit geçiş yolu kazandıracaklarını açıkladı. Sipahioğlu, “Yeni yol ile Kuzey Alanya’ya ulaşım daha da rahatlarken vatandaşlarımıza yeni alternatifler de sunmuş olacağız. Bu çalışmayı da en kısa sürede tamamlayacağız" dedi. Alanya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nde birim amirleri toplantısına da katılan Başkan Sipahioğlu, yaklaşık bir saat süren toplantı boyunca birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantı sonrası çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sipahioğlu, yeni başlayan çalışmalarla ilgili Başkan Yardımcısı Kemal Dere’den bilgiler aldı. İlk olarak Açık Hava Tiyatrosu’nda sürdürülen çalışmaları denetleyen Sipahioğlu, menfez ve istinat duvarı çalışmalarının sürdürüldüğü Sugözü, Tepe, Küçükhasbahçe ve Mamadı bölgelerini de inceledi.

03 Eyl 2013 - 01:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber