'Kimse iskeleye gelmek istemiyor'

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO), Alanya Yatçılar Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı.

- Erkan UYSAL Genel kurula çok sayıda kooperatif üyesi katıldı. Saygı duruşuyla başlayan kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. Daha sonra denetleme kurulu ile bilanço ve gelir-giderler okundu. Aidatlar konusunda tartışmaların yaşandığı toplantıda konuşan Kooperatif Başkanı Yusuf Demirel, "Tamtakır bir kooperatif alıyoruz. Sizin hakkınızı yedirmeyeceğiz. Üyelerin dosyalarını güncelleyeceğiz. Ben iskelede uzun yıllar bu işi yapan biriyim. Uzun yıllar kendi ayağımıza sıktık. Şu anki belediye, teknelerin arkasında insan istemiyor. Biz gerekirse Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile görüşeceğiz. Biz tabelamızı asacağız. Yoldan geçen insanları rahatsız etmeden, insanları taciz etmeden, kılık-kıyafeti düzgün çalışanlarımızla işimizi yapacağız. İskele şu an yaşanacak yer değil. İskelenin imajını düzeltmeyi niye es geçiyoruz. Kimse iskeleye gelmek istemiyor. Teknelerin arkasında çalıştırdığımız insanlara dikkat edeceğiz. İskeleyi düzeltmek zorundayız" dedi. Toplantı sonunda, kooperatif üyelerinden sahip oldukları teknelerinin yolcu kapasitesine göre aidat alınması kararlaştırıldı.

#

28 Mar 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber