Kılıçdaroğlu’na saldıranın kimliği belirlendi: Osman Sarıgül kimdir?

Ankara Başsavcılığı, şehit Yener Kırıkçı’nın cenazesi sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin çok yönlü soruşturma başlattı. Olayın organize ve terör eylemi olup olmadığı konusunda araştırma yapılırken, Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişinin adının Çubuk Akkuzulu Köyü'nden Osman Sarıgül olduğu belirlendi. Saldırıdan sonra kaçan Sarıgül, jandarma ve polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor

KILIÇDAROĞLU'NA Çubuk’un Akkuzulu Köyü’nde yapılan linç girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında yapılan ilk incelemede, kamera görüntülerinden 6 saldırganın kimliği belirlendi. Görüntülerden, yumruk atan kişinin Akkuzulu Köyü’nde çiftçilik yapan Osman Sarıgül olduğu tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması çalışmaları sürdürülüyor.

Öte yandan Ankara Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin olaydan önce sosyal medyadan saldırı için çağrı yapılıp yapılmadığını araştırdığı öğrenildi. Ankara Valiliği de şehit cenazesinde yeterli güvenlik önlemi alınmaması konusunda ilgili idari soruşturma başlattı.

21 Nis 2019 - 20:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kasım - Bu bir zavallı asıl yönlendiren lerin düşünmesi gerikiyor.Bir ülke kalay kurulmuyor çevremiz deki ülkelerin durumu gözler önün de iyi görmek gerkiyor

Kuru soğan muhtaç hale gelmiş durum daız bunları kunuşup çözüm bulmamız gerekiyor

Bu kunular konuşulmasını istemiyen ler pirvike ediorlar derim ki saduyulu davranmalıyız .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 20:09

Çorum Haber