Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. Bir eve götürülen CHP liderinin durumun iyi olduğu öğrenildi. Ankara Valiliği "Olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır" açıklama yaptı

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya kınama!
HDP'den, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyla ilgili ilk açıklama
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı! İşte o anlar

CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, şehir er Yener Kırıkcı için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Törenin ardından CHP lideri bir grubun saldırısına uğradı. Arbede yaşanması üzerine güvenlik görevlileri olaya müdahale etti.
DURUMU İYİ
Güvenlik güçleri Kılıçdaroğlu'nu çevredeki bir eve götürdü. Kılıçdaroğlu, polis kontrolünde evde tutuluyor. 
CHP liderinin durumunun iyi olduğu bildirildi. 
Güvenlik güçleri, evin çevresinde toplanan kalabalığın dağıtılması için çalışma başlattı.
CHP'Lİ GÖK: ARBEDEDE HEPİMİZ BİR YERE SAVRULDUK
CHP'li Levent Gök, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya ilişkin, "Yaşanan arbedede hepimiz bir yere savrulduk. Kemal bey iyi, güvenli bir yere alındı. Soğukkanlı olmalıyız. Genel başkanımız bir açıklama yapacaktır" dedi.
YASAL İŞLEM BAŞLATILDI
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çubuk’ta katıldığı, şehit Yener Kırıkcı’nın cenaze namazı sonrasında uğradığı saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi. Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun uğradığı saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını, olayın terör bağlantısı ya da provokatif bir eylem olup olmadığına ilişkin her yönüyle araştırıldığını söyledi.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NU YUMRUKLAYAN ŞAHIS;

21 Nis 2019 - 14:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kilimci - Birileri ortalığı karıştırmsk için düğmeye basmış,gündem değişirken acaba hangi pislikler halının altına süpürülecek?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 14:09
01

Engin yazar - KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA YAPILAN SALDIRI TÜM CHP'LİLERE YAPILMIŞTIR! SIKIYORSA ÇÖZÜM SÜRECİNDE PKK'YI ZILGITLARLA KARŞILATAN PKK'YA DOKUNMAYIN DİYEN ERDOĞANA SALDIRIN ALLAHTAN KORKMAZ PEYGAMBERDEN UTANMAZLAR!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 14:09

Çorum Haber