Kılıçdaroğlu, Helin'in ailesini aradı! Acılı baba, tek bir şey istedi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Pendik'te silahlı saldırı sonucu öldürülen 17 yaşındaki lise öğrencisi Helin'in babasını aradı. Baba, Kılıçdaroğlu'ndan tek bir istekte bulundu: Bu cinayetin peşini bırakmayın

Helin'i katlettiği tüfeği, internetten 1.800 TL'ye almış ve ruhsatsız!
Helin'in cenazesinde olay çıktı, havaya ateş açıldı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu,  Pendik'te silahlı saldırı sonucu öldürülen 17 yaşındaki lise öğrencisi Helin'in babası Nihat  Palandöken'i aradı.

"BU CİNAYETİN PEŞİNİ BIRAKMAYIN"

Aileye başsağlığı dileyen  Kılıçdaroğlu "Acınızı paylaşıyoruz. Çok üzgünüz" dedi. Baba Nihat  Palandöken'in  Kılıçdaroğlu'na "Bu cinayetin peşini bırakmayın, sizden rica ediyorum üstüne gidin. Arkadaşlarınız bizi hiç yalnız bırakmadı ancak bu cinayeti unutturmayın" dediği,  Kılıçdaroğlu'nun ise "Konunun takipçisiyiz" karşılığını verdiği öğrenildi.

CHP'Lİ TEKİN VE YARKADAŞ DA ACILARINI PAYLAŞTI

Öte yandan  CHP  İstanbul Milletvekilleri  Gürsel Tekin ile  Barış Yarkadaş da ailenin evine giderek acılarını paylaştı.

PLOTANİK AŞIK, HELİN'İ KATLETMİŞTİ

Sosyal medya hesabında 'Gizli bir platonik sapığım var. Sokağa çıkmaya korkuyorum' diye yazan lise öğrencisi Helin  Palandöken'i (17) pompalı tüfekli öldüren, 2 arkadaşını da yaralayan Mustafa Yetgin (21) dün çelik yelekle götürüldüğü mahkemece, "Tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklandı. Helin'i katleden caninin olay günü teslim aldığı tüfeğin, yurtdışından internet üzerinden sipariş verilerek getirildiği ve ruhsatsız olduğu öğrenildi. İşyeri sahibi "Bize gelip istediği tüfeği söyledi. Bizde bulunmadığını ve internet üzerinden siparişle getirebileceğimizi söyledik. Kabul edince internet üzerinden tüfeği getirdik" dedi. Benzer tüfeklerin internetten 9 takside kadar satın alınabildiği belirtiliyor.

15 Eki 2017 - 16:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber