Kestel’de nakış sergisi

NAKIŞ öğretmeni Naciye Kocaman rehberliğinde nakış eğitimi alan Kestelli bayanlar el işi ürünlerini açılan sergi ile tanıttılar.

El emeği göz nuru olan el işlerine Kestelli vatandaşların yoğun ilgisi oldu. Halk Eğitim Müdürü Mustafa Coşkunsu ve Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, programda yaptıkları konuşmada bu tür kursların bayanların kendilerine olan güvenini arttırdığını, maddi olarak da aileye destek sağladıklarını belirttiler. Kestelli bayanlar sertifikalarını alırken karşılıklı hediyeler verildi. Kestel Nakış kursu sergi açılışında Kestel Merkez İlköğretim Okulu Öğrencileri de hazırladıkları folklor gösterisini sundular. Kestel beldesi sahil yolunda bulunan petrol ofisinin yanında açılan sergi Cuma günü akşamüzeri son bulacak.

#

24 May 2012 - 00:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber