'Kesintiler planlı'

Vatandaşı ve esnafı kızdıran enerji kesintileriyle ilgili bilgi veren AKEDAŞ Alanya İşletme Müdürü Şirin, kesintilerin kontrollü olarak gerçekleştirildiğini söyledi

- Erkan UYSAL

AKDENİZ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AKEDAŞ) Alanya İşletme Müdürü İbrahim Şirin, son zamanlarda yaşanan enerji kesintileriyle ilgili Yeni Alanya'nın sorularını yanıtladı. Şirin, planlı bakım onarım kesintileri yapıldığını söyledi. Şirin, "15-16 Kasım'da Yeşilöz'den Gazipaşa'ya kadar olan kısımda, 17 Kasım'da 06.00 ila 12.00 saatleri arasında Gazipaşa'nın tamamı, 18-19-20 Kasım'da 06.00 ila 18.00 saatleri arasında Yeşilöz'den Gazipaşa'ya kadar olan kısımda, 21-22-23 Kasım'da 06.00 ila 18.00 saatleri arasında Yeşilöz'den Gazipaşa da dahil olmak üzere bakım onarım kesintileri yapıldı. Alanya'da 17 Kasım'dan 23 Kasım'a kadar devam eden süreçte Karagöz Taksi civarı, Hacet civarı, Cikcilli bölgesi ve şehrin Dinek Mevkii'nden doğu tarafında bulunan bölgesinde münferit planlı bakım onarım kesintileri yapıldı. Yeni hatlar yapıyoruz. Konaklı indirici merkezden Gazipaşa'ya kadar 154 kilovatlık enerji nakil hattı yapılıyor. Aynı zamanda Oba Stadyumu yanındaki M2 indirici merkezden Mahmutlar indirici merkeze kadar yeraltında yeni bir enerji nakil hattı yapılıyor. Bu bölgedeki çalışmalar nedeniyle zaman zaman kesintiler yapılmak zorunda kalınıyor. Son zamanda sık olarak yaşanan kesintiler herhangi bir arıza kesintisi olmayıp, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) ve Akdeniz EDAŞ'ın ortaklaşa yaptığı tesis ve bakım onarım çalışmaları kapsamındaki planlı kesintiler" dedi.

28 Kas 2013 - 00:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber