KATKI YAPMAYA GELDİK

ALANYASPOR'UN ara transferde kadrosuna dahil ettiği Serdar Akdoğan, Recep Asıl ve İshak Topçu, mevcut düzene katkı yapmaya geldiklerini ifade ettiler.

ÖNEMLİ OLAN TAKIM OYUNU
Futbolcular, "Ligin başından bu yana takıma hizmet etmiş, formayı terletmiş arkadaşlarımız var. Bizler takım oyununa, takım birlikteliğine inanan insanlarız. Buraya katkı yapmaya geldik. Tüm takım el ele verip bu takımı daha iyi noktalara taşımalıyız.  Futbol bireysel bir spor değil. Tek başımıza yapabileceğimiz bir şey yok. Kimse de bizden bireysel olarak bir beklenti içersine girmesin. Arkadaşlarımızla birlikte tüm beklentilere cevap vermeye çalışacağız. Taraftarlarımız bizleri desteklemeye devam etsin, onların yüzünü güldürmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz" dediler.
İLHAN'LA YOLLAR AYRILDI
ALANYASPOR'DA sakatlıkları nedeniyle kadroda yer bulamayan savunma oyuncusu İlhan Çelikay'ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti. Tecrübeli futbolcunun grubumuz takımlarından Eyüpspor'la anlaştığı ve futbol yaşantısına bu kulüpte devam edeceği öğrenildi. Futbolda resmi transfer dönemi bugün mesai saatinde sona erecek. 5 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde bir çok kulüp kadrosunu güçlendirirken, bir çok oyuncusu ile de yollarını ayırdı. Alanyaspor ara transferde bugüne kadar Ofspor'dan Serdar Akdoğan, Kırklarelispor'dan İshak Topçu ve Mardinspor'dan Recep Asıl'ı kadrosuna dahil etti. Öte yandan Turuncu-Yeşilli takım dünü çift idman yaparak geçirdi. Sabah salonda çalışan takım öğleden sonra Zimbitlik Sahası’nda çabukluk içeren bir idman yaptı.

#

01 Şub 2012 - 00:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber