‘Karşılama Doğanay Otel önünden olacak’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 27 Eylül Cuma günü önce Antalya’ya, akşam saatlerinde ise Alanya’ya geliyor

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 27 Eylül Cuma günü önce Antalya’ya, akşam saatlerinde ise Alanya’ya geliyor. Alanya’da CHP İlçe Teşkilatı’nın İskele Yapay Şelale önünde organize edeceği mitinge katılacak olan Kılıçdaroğlu, burada hem partisinin çalışmalarını ve vaatlerini aktaracak, hem de CHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı’nın Şefik Türktaş olacağını ilan edecek. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nu en iyi şekilde karşılamak ve ağırlamak için hazırlıklarına başlayan CHP İlçe Teşkilatı, bastırılan el ilanlarını vatandaşa dağıtmaya dün başladı. Şehrin muhtelif bölgelerine 11 adet pankart da astıran CHP adına bir açıklama yapan eski Başkan Yardımcısı Ayhan Gedikoğlu, “27 Eylül Cuma günü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Konaklı-Alanya arasındaki Doğanay Otel’in önünde karşılayacağız” dedi.

#

23 Eyl 2013 - 17:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber