Kandil itiraf etti!

Terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticisi Murat Karayılan, Türkiye'nin zor günler geçirmesine neden olan PKK'lıların kazdığı hendeklerden sonunda pişman oldu. Karayılan, "Şehirlere girmek hataydı" dedi

TERÖRörgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan, şehirlerdeki hendek stratejisinin yanlış olduğunu söyledi. Örgüte yakın ANF’ye bir açıklama yapan Karayılan, “Şehirlerde bu düzeyde bir savaş yaşanmasına gerek yoktu” dedi. Karayılan açıklamalarında PKK'nın daha önce olduğu gibi "kırsala çekileceğinin" işaretini verdi.

29 Mar 2016 - 14:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber