Kadın şiddeti bitmiyor!

Alanya'da 27 yaşındaki K.C.C., hırsızlık amacıyla girdiği iki evde, kendisini fark eden kadınlardan 85 yaşındaki Hanım Yayla'yı dövdü, 78 yaşındaki Şerife Memiş'i bıçakladı. Kadınların para ve ziynet eşyalarını çalan şüpheli, jandarma tarafından yakalandı

CUMHURİYET Mahallesi Barış Caddesi'ndeki bir apartmana geçen cumartesi akşamı girerek kendisini 'su satıcısı' olarak tanıtan K.C.C., evinde yalnız yaşayan Hanım Yayla'yı dövdü. Evdeki para ve ziynet eşyalarını alarak kaçan şüpheli, daha sonra aynı mahalledeki bir başka eve girdi. Yine kendisini su satıcısı olarak tanıtan K.C.C., burada da evde yalnız kalan Şerife Memiş'i omzundan bıçakla yaraladı. Evdeki para ve ziynet eşyalarını alan K.C.C., olay yerinden kaçtı.
Komşularının haber vermesi üzerine sağlık ekipleri tarafından Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülen Şerife Memiş ve Hanım Yayla tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, bölgedeki güvenlik kameralarından izini sürdüğü K.C.C.'yi dün akşam Barbaros Caddesi'nde bir bankaya ait ATM kulübesinde gizlenirken yakaladı.
Gözaltına alınan K.C.C., Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürüldü.

27 Oca 2014 - 11:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber