İşte o not

Yeni yönetimini oluştururken Güney'e müdahil olmayacağını söyleyen Sipahioğlu, Milli Görüş mensubu Hasan Uğur ve Yusuf Mecek'in isimlerini yazıp Güney'e verirken Yeni Alanya objektifine yakalandı

-Alper KUTAY AKP İlçe Başkanlığı görevine geri dönen ve tamamen istifa eden ilçe teşkilatını yeniden oluşturması istenen Hüseyin Güney, yönetim listesini, AKP'nin Alanya Belediye Meclis Aday Listesi'ni İlçe Seçim Kurulu'na verdikleri gün kamuoyuna açıklayacağını belirtmişti. Başkan Sipahioğlu'nun ise Güney'e "Yönetimde kimlerin olacağına ben karışmam, sen kendin belirle" dediği iddia edilmişti.

HEDEF MİLLİ GÖRÜŞ OYLARI 

ALANYA Belediye Meclisi Aday Listesi’ni 18 Şubat’ta İlçe Seçim Kurulu’na teslim edip sahalara ineceğini açıklayan Sipahioğlu, yeni oluşturulacak AKP İlçe Teşkilatı’na dün akşam isim önerirken Yeni Alanya objektifine yakalandı. Sipahioğlu'nun, Saadet Partisi ve HAS Parti yönetimlerinde görev yapan Hasan Uğur ve Yusuf Mecek’le Milli Görüş oylarına kanca atmaya çalıştığı tahmin ediliyor.
Alanya Belediye Başkanı ve AKP’nin bu dönem Alanya Belediye Başkan Adayı olan Hasan Sipahioğlu’nun, 18 Şubat’ta İlçe Seçim Kurulu’na teslim edeceği listeye bugün veya yarın son şeklini vermesi bekleniyor. Öte yandan dün akşam saatlerinde Alanya’ya gelerek AKP İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen rozet takma törenine katılan Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu karşılayanlar arasında Hasan Sipahioğlu da vardı. Sipahioğlu, teşkilat bürosunda, yeni oluşturulacak AKP İlçe Teşkilatı’na isim önerirken Yeni Alanya objektifine yakalandı. Sipahioğlu’nun önerdiği iki isim, Hasan Uğur ve Yusuf Mecek oldu. Merhum Necmettin Erbakan’ın en sadık partililerinden biri olan, ancak Erbakan’ın vefatının ardından kurulan Halkın Sesi Partisi’ne (HAS Parti) ilçe başkanı olan Hasan Uğur ile Sipahioğlu’nun 15 yıllık mesai arkadaşı, Alanya Belediyesi Veteriner Hekimi Yakup Mecek’in oğlu, eski HAS Parti İlçe Başkanı Yusuf Mecek’i AKP’ye öneren Sipahioğlu’nun böylece Alanya’daki Milli Görüş oylarını da alma hesabı yaptığı tahmin ediliyor.

15 Şub 2014 - 00:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

hakan alanya - cok dogru bir karar hasan ugur hocam alanyadaki ender degerli insanlardandir hasan sipahioglu dogru bir karar vermistir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 00:46

Çorum Haber