İnce ve Akşener'den sonra Erdoğan'ın da TRT kararı belli oldu

Parti yetkililerinin verdiği bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT'de propaganda konuşması yapmayacak. Daha önce İnce ve Akşener de propaganda yapmayacaklarını duyurmuştu

CUMHURBAŞKANI ve 27. Dönem milletvekili genel seçimleri için Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partilerin TRT'den propaganda konuşması yapma imkanı bulunuyor. Parti yetkililerinin verdiği bilgiye göre hem Erdoğan hem de partisi bu hakkını kullanmayacak.

YOĞUN SEÇİM PROGRAMI NEDENİYLE ZAMAN AYIRAMAYACAK

AK Parti kurmayları bu kararın gerekçesini Erdoğan ve Başbakan Yaldırım'ın yoğun seçim programları nedeniyle çekimlere zaman ayıramayacak olmaları olarak açıkladılar.

İNCE VE AKŞENER DE HAKLARINI KULLANMAYACAK

Daha önce CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener TRT'de konuşma yapmayı reddetmişti. CHP de, TRT'nin tanıdığı konuşma hakkını kullanmayacağını açıklamıştı.

14 Haz 2018 - 16:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali develi - Trt nin bütün malları satılsın bizim paralarımızla iktidarın borazanlığı yapılıyor yuh olsun hakkımız haram olsun elbet karabulutların dağılacağı günler yakın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 16:46

Çorum Haber