İmamoğlu'nun 1 Mayıs'ta biber gazı yediği görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, 2013 yılının 1 Mayıs eyleminde, biber gazı yediği görüntüler ortaya çıktı.

1 MAYIS yaklaşırken İstanbul Büyükşehir Belediye BaşkanıEkrem İmamoğlu'nun dikkat çeken bir görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, İmamoğlu'nun CHP Beylikdüzü teşkilatı ile yürüdüğü ve yürüyüş esnasında polisin müdahalesiyle karşılaştığı görülüyor. Ekrem İmamoğlu'nun 2013 yılına ait görüntüleri ortaya çıktı. 2013 yılında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan İmamoğlu, 1 yıl sonra Beylikdüzü Belediye Başkanı oldu.

TEŞKİLATIN ÖNÜNDE YÜRÜMÜŞ

Görüntülerde, İmamoğlu'nun 1 Mayıs'ta Beşiktaş'tan Taksim'e çıkmak isteyen gruplar arasında yer alan CHP Beylikdüzü teşkilatının en önünde yürüdüğü görülüyor. İmamoğlu'nun "Emperyalizme köle olmayacağız" pankartının önünde yer alması ve sloganlara eşlik etmesi dikkat çekti.

GAZIN ATILDIĞI ALANDAN SAKİNCE UZAKLAŞIYOR

Görüntülerde ilçe kortejinin önünde yürüyen Ekrem İmamoğlu, polisin biber gazına maruz kalıyor. Gazın atıldığı alandan sakin bir şekilde kaçıyor.

20 Nis 2019 - 15:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber