İmamoğlu, cami çıkışı protesto edildi: Hangi yüzle destekliyorsunuz?

CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nu cuma namazı çıkışı, "Kahrolsun PKK. Hangi yüzle destekliyorsunuz?" sözleriyle protesto eden bir kişi, polis ekiplerinde camiden uzaklaştırılarak ekip aracına bindirildi

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, cuma namazından çıkarken protesto edildi. Bir kişi, polis aracıyla bölgeden uzaklaştırılırken diğer vatandaşlar ise alkışlarla İmamoğlu'na destek oldu.
BİR GRUP İMAMOĞLU'NA ALKIŞLARLA DESTEK VERDİ
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, cuma namazını Yenibosna'daki Merkez Camisi'nde kıldı.
İmamoğlu, camiden ayrılırken bir gruptan tarafından protesto edildi. Protestoya karşılık başka bir grup da İmamoğlu'na alkışlarla destek verdi.
"HANGİ YÜZLE DESTEKLİYORSUNUZ"
Medyascope'tan İbrahim Yayan'ın haberine göre, polisler gruba liderlik ettiği belirtilen ve "Kahrolsun PKK. Hangi yüzle destekliyorsunuz?" şeklinde bağıran bir kişiyi, polis aracıyla bindirdi ve camiden uzaklaştırdı.

01 Haz 2019 - 07:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber