İmamoğlu: Biliyorum 31 Mart'ın kahramanları 23 Haziran'da da sandığın güvencesi olacak

Ekrem İmamoğlu yarın tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy verme ve sayım sürecinin kanunlara uygun olmasını sağlayacaklarını, ıslak imzalı tutanakları titizlikle takip edeceklerini söyledi. İmamoğlu, "Biliyorum 31 Mart'ın kahramanları 23 Haziran'da da sandığın güvencesi olacak. Her şey çok güzel olacak" dedi.

31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu, yenilecek seçimler için sandık güvenliği çağrısı yaptı. Twitter hesabından 'Her Şey Çok Güzel Olacak' etiketiyle birlikte bir video paylaşan İmamoğlu, "31 Mart'ın kahramanları olan sandık görevlilerimiz 23 Haziran'da da sandığın güvencesi olacak. Sandığa atılan her oya yine sahip çıkacağız. Tüm süreci sonuna kadar titizlikle takip edeceğiz" dedi.

​'KARŞIMIZDAKİLERİN NELER YAPABİLECEKLERİNİ TAHMİN BİLE EDEMİYORUZ'

Ekrem İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı; "Değerli sandık görevlisi arkadaşlarım, 31 Mart destanını sizin sayenizde yazdık. Siz olmasaydınız seçim güvenliği diye bir şey olamazdı. Sizler demokrasinin gerçek kahramanlarısınız. Sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Şimdi işimiz daha zor. Karşımızdakilerin neler yapabileceklerini tahmin bile edemiyoruz. Ancak sizlere olan inancım ve güvenim sonsuz. 23 Haziran'da da oy verme ve sayım sürecinin kanunlara uygun olmasını sağlayacağız. Islak imzalı tutanakları titizlikle takip edeceğiz. Her aşamanın kanunlara uygun olduğundan emin olacağız. Biliyorum 31 Mart'ın kahramanları 23 Haziran'da da sandığın güvencesi olacak. Her şey çok güzel olacak."

22 Haz 2019 - 12:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber