İki ödülle döndü

Linecom Haberleşme ve Güvenlik sahibi Mehmet Korkmaz, teknoloji devi Biges Güvenlik tarafından her yıl düzenlenen bayii gecesinde iki ödül birden aldı

BU yıl Kemer’e bağlı Beldibi beldesindeki Rönesans Otel’de gerçekleştirilen gecede, 2012 yılının en başarılı bayileri de ödüllendirildi. Firmanın Alanya bayisi olan Linecom Bilişim ve Teknoloji sahibi Mehmet Korkmaz, firma tarafından düzenlenen gecede “En iyi proje ödülü” ve sektörün en prestijli ödüllerinden olan “Kristal kamera” ödülüne layık görüldü. Alanya’da sektörün öncü firmalarından olan Linecom Haberleşme, aldığı bu ödüller ile kalitesini ispatladı. Gelişen teknoloji ile birlikte firma olarak her zaman en iyiyi ve en kaliteli hizmeti benimsediklerini ifade eden Korkmaz, “2006 yılından beri haberleşme, güvenlik ve telekomünikasyon alanında faaliyet gösteren firmamız, 2013 yılında da hedeflerini en üst seviyelerde tutacaktır” dedi.

#

01 Şub 2013 - 00:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber