'Hedefim Alanya'da başkanlık yapmak'

KESTEL'DE iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Demokrat Partili (DP) Adem Murat Yücel, 2014 yerel seçimi öncesi AKP'li Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun koltuğuna göz dikti.

Kerim TOKSÖZ Yerel seçim öncesi Alanya Belediye Başkan Adaylığı konuşulan Yücel'in yakın çevresine, "Kestel'e 10 yıl hizmet etim. Projelerimle Kestel'i bölgede lider belde yaptım. Kestel'de olduğu gibi Alanya'yı da Türkiye'de lider yapmak istiyorum. Bu konuda da projelerim hazır. Yeni bir partiye transfer olarak, seçim öncesi çalışmalara başlamayı da planlıyorum" dediği gelen haberler arasında.

#

10 Mar 2012 - 00:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber