Hafriyat kamyonu faciası: 1 ölü, 2 yaralı

Şanlıurfa’da yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve 2 çocuğuna hafriyat kamyonu çarptı. Anne kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, çocuklar ise yaralandı

EDİNİLEN bilgiye göre, kaza, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi Açıksu Caddesi üzerinde yaşandı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 63 YT 119 plakalı hafriyat kamyonu 1 ve 5 yaşındaki iki çocuğuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan Asiye Kılıç’a (29) çarptı. Kazada yaralanan anne ve çocukları ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan anne yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, çocukların durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
Ceset, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

22 Eyl 2017 - 12:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber