Güllü başlangıç

Kutlu Doğum Haftası başlangıcında Alanya’da 1000 adet gül dağıtıldı

- Kübra DUMAN ALANYA Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar, 2010 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'ı ziyaret ederek başladı. Kaymakam Doğan'a gül veren Başpınar, 1989'dan bu yana Türkiye'de Kutlu Doğum Haftası'nın çeşitli etkinliklerle kurtlandığını söyledi. Kur'an-ı Kerim'in Müslümanlara indirilişinin 1400. yıldönümü olması münasebeti ile 2010 yılı Kutlu Doğum haftası etkinliklerinin ana konusunun “Kur'an ve Hz. Muhammed” olduğunu belirten Başpınar, 2010 yılında Alanya Merkez ve beldelerinde 10 konferans düzenleyeceklerini kaydetti. Bugün Alanya Belediyesi Düğün Salonu girişinde kermes düzenleyeceklerini belirten Başpınar, 3 gün sürecek kermese tüm ilçe halkını davet etti. Hz. Muhammed'in doğumu vesilesi ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası nedeni ile Alanya'da İlçe Müftülüğü tarafından çeşitli organizasyonlar tertip edildiğini dile getiren Doğan, programların tümüne olmasa da büyük bir bölümüne iştirak etmek istediğini belirterek, tüm ilçe halkının etkinliklere katılmasını istedi. Kaymakam Doğan'ın ardından Belediye Başkan Vekili Kemal Dere'yi de ziyaret eden Başpınar, daha sonra Atatürk Caddesi üzerinde yerli ve yabancı vatandaşlara gül dağıttı. Kutlu Doğum Haftası'nın ilk gününde vatandaşlara bin adet gül dağıtıldı.

#

15 Nis 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber