'Gücümüze güç kattık'

OBA Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu, "Projelerimizi hızlı bir şekilde sürdürüyoruz, yeni araçlarla birlikte hızımızı daha da arttıracağız" dedi

Kerim TOKSÖZ
Hayırsever işadamları tarafından belediyeye bağışlanan kepçe ve Doblo marka zabıta aracı dün Cuma namazına müteakip dualarla hizmete başladı. Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu ile birlikte törene AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Halil Başaran, AKP Belde Başkanı Osman Özkan, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar da katıldı. Duaların okunmasının ardından konuşan Hatipoğlu, "Oba'da iki yıllık sürede bir çok projeyi hizmete kattık. Bazı projelerimizi de devam ettiriyoruz. Projeleri hızlı bir şekilde sürdürürken, yeni alınan kepçe ve zabıta aracıyla da hızımıza hız kattık. Obalılara iki aracımız hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

#

05 Şub 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber