Gökçek'ten İstanbul seçimleri için iki öneri geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, İstanbul'daki seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken iki teklifte bulundu. Gökçek, "Ya bütün sandıklar sayılmalı ya da seçim yenilenmelidir" dedi.

İSTANBUL seçim sonuçları daha belli olmadı. Erdoğan seçimde tümden usulsüzlük açıklaması yaparken Melih Gökçek'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Gökçek; "Ya bütün sandıklar sayılmalı ya da seçim yenilenmelidir" dedi.

"İNSAN ZEKASINA HAKARETTİR"

Gökçek, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "İstanbul Belediye Başkanlık seçimlerinde hırsız ve metodları o kadar çeşitli ki insan hafsalası duruyor. Suçu insani bir hata olarak kabul etmek insan zekasına hakarettir. Suç müteselsil suçtur ve örgütlüdür. Ya bütün sandıklar sayılmalı ya da seçim yenilenmelidir."

08 Nis 2019 - 13:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber